Kors i taket!

Jag kom iväg tidigare, redan vid tolv, KORS I TAKET! Såå skönt, jätte lugnt på jobbet, vi har varit fem resurser så vi har i stort sett slagits om uppgifter för att få tiden att gå. Men nu är jag hemma, Alexander har tagit tåget till Nyköping och ska bli upphämtad där av pappa Staffan som ska hjälpa till att köra hit möblerna f¨ån Nypan. Och sen när det är gjort ska våra möbler köras till nya lägenheten =). Själv har jag precis varit och köpt lite säckar så jag kan packa alla kläder. Så det är väl bara till sätta igång.

Efter att ha läst Monas kommentar på tidigare inlägget så är dagens visdom: Man ska vara glad att man har ett jobb i dessa tider, visst är det jobbigt ibland, men jag har faktiskt ett jobb och en lön. Men den där fisen får gärna ge mig några fler arbetskamrater!

Mona S:s kommentar:

Efter mikrokirurgernas konferens i New York satt de ledande kirurgerna och drack. När de blev aspackade började de tänka på deras största triumfer.
Den första, en australiensisk kirurg berättade:
- Vi fick in en kille som klämde sig i en press vid ett tryckeri förra året. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag av kirurger konstruerade en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp, så att när han till slut återgick till arbetet blev han så effektiv att han gjorde fem personer arbetslösa.
- Det är väl ingenting, sa en amerikansk kirurg. Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor. Allt som blev kvar var håret. Vi konstruerade en ny skalle, en ny kropp och nya organ och skickade honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50 personer arbetslösa.
Den svenska kirurgen ville inte vara sämre:
- En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till sjukhuset i en skräppåse, släppte den på bordet och började jobba. Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en kropp på den ena änden och ben på den andra änden. Till slut blev det en man som heter Fredrik Reinfeldt och han gjorde ett helt djävla land arbetslöst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0