Hektisk helg

Nu är vi på plats i den nya lägenheten, inte full organisation på våra rejer, hmm, inte alls kan man väll tillägga, det är nästintill ett bomnedslag här. Men det gör inget, allt känns riktigt bra, verkligen riktigt bra. Lägenheten är stor, luftig, ljus och fina färger. Vi är helnöjda!

Fredagen gick åt till flytt, Alexanders pappa var här och hjälpte os flytta alla stora saker och det som var nedpackat. Man har betydligt mer grejer än man tror, det tar tid. På fredag kvällen stupade vi i säng och somnade direkt. På lördagen bestämde vi oss för att få njuta lite av det fina vädret så vi åkte ut till Viggeby naturreservat och solade och badade, sååå skönt! Sol, vatten, en bok och min älskling, kan livet bli mer perfekt? Jag känner mig verkligen lycklig! =) Lördag kvällen ägnade vi åt att köra ett lass till med smågrejer. Till nästa gång ska vi ha packat ner ALLT och köra i en och samma vända, helt hopplöst att lämna småsaker som man tror inte tar sån plats och att det inte är så mycket. Vi packade upp lite och sen åt vi vår första riktiga middag här, chevre toast, avokado, kronärtskockor, en bit brieost och lite vin från Mosel. Fick bli ett hopplock av det som fanns i kylen =) Mmm, så gott det var!

Just ja, när vi kom hem i fredagssåg vi att det rykte från huset bredvid, när vi kom bort så vi att det stod stora lågor ut från ett av fönstrena från ett studentboende som ligger här, riktigt otäckt, en brandbil var påplats sen kom det två till och massa poliser och flera ambulanser. Som tur var läste vi i tidningen att ingen hade skadats...

Söndagen gick åt till att packa upp, så klart. Packa upp och köra ytterligare ett lass. Så typiskt oss att pricka in förmodligen den varmaste helgen på hela sommaren, sååå varmt.... Inget kul att flytta och bära grejer då... på eftermiddagen åkte vi till Oxelösund och firade lilla Oliver så fyller hela två år, en stoooor kille! =).  Väl hemma igen, gissa vad vi gjorde då, ja just det fortsatte packa upp =). Gick nog och la mig vid halv två, man kan ju inte sluta greja, man vill få det fint med en gång, men, men man måste ju sova också sägs det.

Idag ska jag jobba kväll. Måste gå bort till den andra lägenheten och hämta min cykel. Jag får skylla mig själv, var för lat för att cykla hem igår när vi hämtade sakerna, ja, ja, skönt med en prommenad innan jobbet.

Nu ska jag ringa försäkringsbolaget, man får inte glömma allt praktiskt med såna saker som måste göras!

Njut av solen!

Kommentarer
Postat av: Mona S

En ung tonårstjej var på väg att avsluta sitt andra år på gymnasiet. Hon ansåg sig själv vara en väldigt öppensinnig socialist, medan hennes far var

borgerlig i själ och hjärta.En dag utmanade hon sin far och hans motstånd mot det omfattande välfärdssystemet och de

höga skatterna. Han passade på att höra hur det gick för dottern i skolan. Han svarade

att hon hade VG+ i snitt men att det var väldigt hårda krav.

Hon var tvungen att plugga hela tiden, det

fanns ingen tid att gå ut och festa. Hon hade inte tid för någon pojkvän och hade egentligen inte så många skolkamrater eftersom hon spenderade hela sin tid på studier.Han frågade: "Hur går det för din kompis Maria."

Hon svarade att Maria gränsade till underkänt i många ämnen. Hon hade G-, pluggade aldrig, men var väldigt populär i skolan och hängde med på alla fester. Hon missade ibland lektioner p.g.a. bakfylla.Fadern frågade då dottern om hon inte kunde gå till rektorn och höra efter om hon kunde ta en

del av sina poäng för att ge till hennes kompis som hade svårt att klara betygen.Dottern svarade surt: "Det skulle inte vara rätttvist, jag har jobbat stenhårt för mina

betyg och Maria har inte gjort nåt".Ett långsamt leende kunde ses i faderns ansikte varpå han sade: "Välkommen till borgerligheten..."

2009-06-30 @ 00:03:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0