Måndag

Grått och trist, november är en hemsk månad. Tur den snart är slut, kanske kan december bjuda på lite snö och sol. Ja, ja, måndag som sagt, ny vecka, slut på ledigheten, ska jobba ikväll. Sov som en stock imorse, så trött, men vaknade utvilad, dock rätt sent, men vad gör det, ska ju bara till jobbet idag.

I DN.se kan man läsa om minskade vårdtider i Sthlm http://www.dn.se/sthlm/vardtiderna-minskar-inom-slutna-psykiatrin-1.999519. Toppen bra! Får bara inte ihop det och undrar vad de gör rätt och vad vi gör fel, vi har ständiga överbeläggningar. Kanske ska tipsa min chef om ett studiebesök på Danderyds sjukhus =).

Den här veckan ska vi få ett utkast på våra nya scheman som innefattar varannanhelgtjänsgöring. Ska bli intressant att se hur dessa ser ut. Går detta igenom så ska vi börja arbeta utifrån dessa med start efter årsskiftet. Vill verkligen inte.... Förra veckan skulle vi få en sammanställning av det som kliniken ska spara in på våra nya scheman, det ska också bli intressant och se om vi har fått dessa och vad de säger.

Ja, som sagt, måndag, ny vecka startar med allt vad det innebär. Hopp upp och rid iväg!


Kommentarer
Postat av: felicia

fin blogg :D

kolla gärna in min & kommentera ! ;D

2009-11-23 @ 12:11:39
URL: http://feliciasj.blogg.se/
Postat av: Linda

Intessant blogg :)

2009-11-23 @ 12:21:46
URL: http://bebbiii.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vi har oxå jätte tråkigt väder här nu

2009-11-23 @ 12:38:25
URL: http://wickedtime.blogg.se/
Postat av: felicia

sv. tack så mycket :)

2009-11-23 @ 13:11:10
URL: http://feliciasj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0