Dagarna går

Nu är vi hemma igen. Kom hem igår kväll.
Trippen till Södertuna Slott var toppen, mysigt att komma iväg och bara rå om varandra. Tyvärr var inte vädret vad jag hade planerat men, men, det går ju inte att styra över de makterna... Annars har Södertuna ett gott utbud när det gäller aktiviteter. Man kan spela tennis, låna cyklar och kanoter, fin natur att bara ströva runt i. Blev inte något sånt för oss eftersom det regnade konstant under vår vistelse. Vi tog en kort promenad i regnet när vi kom dit sen gick vi till relaxavdelningen och spelade biljard. Tyvärr var relaxen en besvikelse, men den ska tydligen renoveras...hade nog varit lite mer att ha om det hade varit fint väder för det fanns en fin uteplats med utsikt över sjön. Middagen var toppen, allt från fördrink till efterrätten, allt i toppklass!!

Fredagen ägnade vi åt en lång slottsfrukost och sen åkte vi till Nyköping och packade med oss lite saker från förrådet där, till lägenheten här i Linköping. Vi var förbi en sväng hos syrran också, mamma är på besök och ska hämta Nero så han får åka på semester till skåneland. Vår kära byrå fick lifta i mammas bil eftersom den inte får plats i vår. Men lilla Nero, stackaren, han har den där tratten kvar. Hoppas han får bli av med den snart, att såret har läkt. Han springer runt och in i allt och alla. Stackars liten. Väl hemma igår så har vi pysslat här hemma, rensat så att mamma kan komma och sova över här i natt, hon stannar till här på väg ner till skåne. Det börjar bli riktigt fint här hemma! =)

Nu ska jag läsa klart Stieg Larssons "Luftslottet som sprängdes", riktigt bra bok!! Suger länge på karamellen eftersom det är han sista bok =((.

Ha en bra dag i regnet!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0